Selecteer een pagina

16 juni Live optreden van Combo Royal

Mimi Lala, Jo van Waterschoot, Gerrie de Waard en Luc Wielockx vormen samen Combo Royal, doorwinterde muzikanten die al jaren op zoek waren naar die ene combinatie van muzikanten en muziekstijl die magie brengt. Een verleden van Jazz, blues, rock, wereldmuziek en soul bracht deze vrienden samen.

Combo Royal zoekt constant naar een andere manier van muziek maken en heeft iets nieuws gevonden: Traditionele bekende en minder bekende nummers vertalen naar het Nederlands. Plots worden deze vertrouwde nummers heel persoonlijk, meeslepend, magisch. Net wat Combo Royal zocht.

De eerste repetities begonnen zo recent als april 2017. Op 15 mei was er dan een eerste try-out in Den Hopsack. Voor Combo Royal optreedt in No Worries hebben ze ook al een eerste maal opgetreden in café Aura.

Als je benieuwd bent naar deze nieuwe beleving, als je wilt weten hoe “Addicted to love”, “Cry me a river”, “Java Jive” of” Mercy Mercy”, om er maar enkele te noemen, in het Nederlands klinken en vooral als je goede muzikanten wil bezig zien in een leuke relaxte omgeving, dan ben je bij deze uitgenodigd op het optreden van Combo Royal in No Worries.

De groep start op vrijdag 16 juni om 20.00 uur en de set zal +/- 1,5 uur duren.

Zoals altijd is de inkom gratis en nodig gerust vrienden uit met het Facebook Event.