Selecteer een pagina

smileWARME DRANKEN

Alle warme dranken worden met liefde bereid. Baristatraining heeft ons geholpen om echt lekkere lattes en cappuccino voor je te maken. We zijn er ook trots op om de nodige plantaardige opties te voorzien. Zo is er altijd de mogelijkheid om je koffiespecialiteiten te laten bereiden met sojamelk of, een specialiteit van No Worries, cocosmelk en amandelmelk.

Espresso – Lungo –  Cappuccino – Latte – Thee – Muntthee – Warme Chocomelk (Callebaut) – Chai Latte

sap

KOUDE DRANKEN

Verfrissende drankjes, vers en lekker. Je kan sowieso elke thee veranderen in een ijsthee. Vietnamese Style, Onze limonade(s) maken we zelf en we zijn er best trots op. Zodra de dagen weer wat langer beginnen te worden en de truien de kast in kunnen, presenteren we jullie graag onze smoothie(s). Kan je niet kiezen, vraag dan gerust een proevertje.

Limonades – IJsthee – Smoothies – Vers Sinaasappelsap – Vers Appelsap – IJskoffie – Rode Wijn – Witte Wijn – Prosecco

taart
VERWEN MOMENTJES

Als je gaat genieten van een taartje, dan ook ‘all the way’. Ann maakt elke dag opnieuw verse taart(en) en/of cakes. Franchipanne met fruit zijn de specialiteit van het huis. Heerlijk voor bij een koffie of thee, om te trakteren of om de lunch helemaal volledig te maken.

Dagelijks verschillende soorten, smaken en maten. Laat je ogen de keuze maken aan de toog.

boke

BOKES

Bokes zoals je thuis gewoon bent, maar dan net iets anders. Ann bakt elke dag het brood zelf en we zorgen er voor dat je steeds de keuze hebt tussen wit, bruin of 100% spelt brood. Ovenvers en altijd vergezeld van een side salad. Vinden we leuk. De slaatjes veranderen dagelijks maar zijn steeds door Ann in huis bereid.

Kaas – Vlees – Vis 

etenSOEPEN

We maken iedere dag verse soep, geïnspireerd door het seizoen en onze voorraadkast. Naargelang de drukte worden er één of twee soepen aangeboden. Er is steeds één vegetarische soep bij. Op de menuborden staan de soepen van de dag. Twijfel je of het wel helemaal je smaak is? Kom dan gerust om een proevertje aan de toog. De soepen zijn zgn. maaltijdsoepen en de meeste mensen hebben hier ruim genoeg mee. Mocht dit niet het geval zijn geven we graag nog een extra pollepel bij. De soepen worden vergezeld door een broodzakje, altijd anders, altijd vers en lekker

Verschillende soorten, smaken en maten. 

plant

SALADES

We bieden elke dag een keuze uit een aantal verse salades. Er is steeds een speciale vegetarische salade bij. De salades zijn ruim bemeten en bij elke salade wordt een dressing meegegeven. Zoals altijd bij No Worries kan je steeds vragen om de dressing eerst te proeven. We zouden niet willen dat je salade niet volgens wens is. Dat zijn Worries en dat kunnen we niet hebben in No Worries. Geserveerd met broodzakje.

Kip – Vis – Kaas – Falafel

zon

KIDS

Kinderen kiezen uit het ‘grote mensen menu’, wij passen de porties aan. Lust je iets niet? Laat het maar weten, we maken het je graag naar de zin.De flesjes voor de allerkleinsten warmen we graag voor ze op. Er is dan ook een speciaal kids tarief voorzien. De kids eten aan halve prijs

Zelfde menu, kleinere porties. 

smile

PROEVERTJES

Twijfel? Het zou jammer zijn om enerzijds iets lekkers, maar voor jou misschien onbekend, te missen en anderzijds een leuk moment laten vergallen door iets wat je niet echt lekker vindt. Daarom kan je steeds proevertjes vragen. Van de soepen, de dressings, de koffiespecialiteiten, de limonade, …. We proberen alle risico weg te nemen terwijl we je wel stimuleren om eens iets nieuws te proberen. Het risico is geheel aan onze zijde. No Worries !!!