Selecteer een pagina

No Worries Antwerpen is het tweede thuis van Ann en Koen. Het is ook voor hen terug thuiskomen. Koen, Ann en hun kinderen hebben onder andere in Ghana, Vietnam en Ivoorkust gewoond omdat Koen daar zijn werkplek had. Deze ervaringen willen ze graag met jou delen. In de bibliotheek vind je nog wel enkele verwijzingen naar hun reizen. No Worries is dan ook hun antwoord op het hectische beroepsleven dat ze hiervoor geleid hebben. Een plek om tot rust te komen maar ook een plek om iets nieuws te proberen.

No Worries is een plek waar je je welkom voelt, waar je nieuwsgierig kan zijn en je verhaal kan delen. Dat is No Worries. Je bent er welkom voor een latte of een thee. een babbel, een salade, een boke. Kruip in de bank met een boek, een glaasje wijn en een gebakje. Of ontspan samen met vrienden of familie tijdens de lunch. En probeer dan zeker eens de specialiteit van “No Worries”: alle koffiebereidingen met cocosmelk. Niet zeker of je dit wel lust: vraag gewoon een proevertje, No Worries

Koen en Ann maken je drankje, boke, soep en salade graag precies zoals jij het wilt. Geef gerust je suggesties en wensen aan, No Worries!

Om je thuis te laten voelen…..

Wifi is gratis en voor iedereen. Ideaal om van No Worries je gezellige werkplek of studieplek te maken

Boeken, strips, comics, magazines – Deze staan geheel vrijblijvend ter beschikking van jou. Er zitten echte pareltjes tussen. Je zal merken dat er ook minder bekende comics, veelal Engelstalig, ter beschikking staan. Vraag gerust even aan Koen of Ann wat advies of uitleg. We vragen wel om deze met respect te behandelen, maar we weten ook dat ongelukjes gebeuren, zeker met onze kleinste lezers. No Worries.

Voor de allerkleinsten – Er is een babyverschoontafel aanwezig aan de damestoiletten. Vraag gerust een kinderzitje als de kleintjes mee aan tafel willen gaan. Ook de papjes en melkjes warmen we met alle plezier voor jou op.

Toegankelijkheid – No Worries is volledig toegankelijk voor mensen met een rolstoel en dus ook makkelijk voor de buggy’s en de kinderwagen. Er is ook een toilet voor mensen met een fysieke beperking.